16 martie 2014

Pe Drum in America


M-am trezit pe 15 Martie cu "noaptea-ncap," dar nu ma plang cand e vorba de plecat in vacanta. Am lasat astfel iarna putin cam incapatanata de acasa, si mergem spre locuri mai insorite: Carolina de Sud! Va prezint in poze excursia noastra pana acolo, la multi kilometri departare :-) ca sa vedeti si voi cum arata drumurile prin America si ce puteti vedea din masina! Sa pornim...
  

Prima poza e cam neclara, dar arata perfect starea noastra la ora respectiva, vreo 6 dimineata. Putin adormiti, dar foarte incantati ca ne intreceam cu rasaritul.


La fel ca noi, si altii aveau drum la ora aceea.


Primul oras mare din drumul nostru.


Poza mea preferata din ziua respectiva. Daca iti plac inaltimile, poti inchiria un zbor cu balonul. Am fost si eu cu balonul o data si e minunat. Cam emotionant pentru ca e greu sa crezi ca vei reveni la sol in siguranta, dar nu am avut nici o problema. Recomand oricui sa incerce o altfel de experienta!


Ne apropiem de munti!


Nu puteam sa nu fac si o selfie sa vedeti ca nu va mint. ;-)


Pe autostrada!


Din ce in ce mai aproape de munti cu noantele lor albastre. Smoky Mountains!


Am vazut motociclete pe autostrada, dar din astea de 3 roti nu am vazut pana acum. Interesting!



Ajungem si prin tunel. Nenea din fata, in masina deschisa la culoare, s-a dezorientat un pic si era sa ne agate cu masina cand l-am depasit. Nu s-a intamplat nimic, dar e bine sa fii mereu atent la ce fac alti soferi.


Aproape de Carolina de Sud dupa multe ore de condus. S-a innorat un pic pe traseu, dar temperaturile au crescut... and that's all I care about! :)


La iesirea din munti.


Va veni si vreme copacilor inverziti si infloriti. Pana atunci, bine ca e peste 15 grade celsius! :-) Sper ca v-a placut calatoria virtuala pe drumurile Americii. Va voi pregati o postare si cu ce am gasit la destinatie!

Puteti sa-mi lasati mesaje/comentarii pe blog, la www.facebook.com/CalatorInViata sau pe adresa lauraanamariahurjui@gmail.com


Cu drag,
Laura

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi un comentariu!